1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2024 12:35

Στο τιμόνι του ΠΑΟΚ για τρίτη χρονιά ο Γιόσκο Μιλενκόσκι

Προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ για τρίτη χρονιά, παρέμεινε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, ο όποιος ανανέωσε τη συνεργασία με την διοίκηση του Δικεφάλου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Γιόσκο Μιλενκόσκι, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου συνεχίζει για τρίτη σερί χρονιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έχοντας πλέον στο «παλμαρέ» του και την περσινή κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Τρίτη σερί χρονιά σ’ έναν από τους μεγαλύτερους Συλλόγους. Μεγάλη ικανοποίηση, αλλά παράλληλα και μεγάλη υπευθυνότητα. Εύχομαι μία όμορφη και πετυχημένη σεζόν. Γι’ αυτό, θα χρειαστούμε σκληρή δουλειά, καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς, και την εξαιρετική υποστήριξη από τους υπέροχους και πιστούς φιλάθλους μας.

Πιστεύω σε όλα αυτά, πιστεύω στην ποιότητα μας, και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν!», ανέφερε στη δήλωσή του μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Σκοπιανός προπονητής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ