1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2024 19:44

Για πέμπτη χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Μενέλαος Κοκκινάκης

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωσης συνεργασίας με τον 31χρονο διεθνή λίμπερο (1μ90), Μενέλαο Κοκκινάκη , ο οποίος παραμένει στα ασπρόμαυρα για πέμπτη διαδοχική χρονιά.

 Η ανακοίνωση του δικεφάλου αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μενέλαο Κοκκινάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.Ο κορυφαίος Έλληνας λίμπερο, παραμένει στα ασπρόμαυρα για πέμπτη σερί χρονιά, έχοντας στην συλλογή του και την περσινή περήφανη κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ελλάδος».

«Ο πέμπτος χρόνος παρουσίας μου στον Σύλλογο, υποδηλώνει την όμορφη συνεργασία που έχουμε, και την απόλυτη εκτίμηση και από τις δύο πλευρές.

Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την στήριξη στο πρόσωπο μου, και εγώ με την σειρά μου, χωρίς να επαναπαύομαι να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα η οποία με δέχτηκε σε μία δύσκολη στιγμή της καριέρας μου.

Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και μία όμορφο και πετυχημένη χρονιά για τον ΠΑΟΚ!», ανέφερε στις δηλώσεις του ο έμπειρος λίμπερο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ