1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2024 17:59

ΕΣΠΑΑΑ Κ16 Κορίτσια: Πρωταθλητής ο Φοίβος Μελισσίων 3-0 το Μαρκόπουλο στον τελικό του final-4

Ο Φοίβος Μελισσίων είναι η πρωταθλήτρια ομάδα στην κατηγορία κοριτσιών Κ16 της ΕΣΠΑΑΑ, καθώς στον τελικό του Final-4 που διεξήχθη στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» επικράτησε 3-0 του Μαρκόπουλου. ΜVP του τελικού αναδείχτηκε η ακραία του Φοίβου, Ειρήνη Καντιάνη.

Οι δύο φιναλιστ κοντραρίστηκαν σε μια ζεστή ατμόσφαιρα καθώς αρκετοί φίλοι και συγγενείς των αθλητριών γέμισαν το Κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος. Η ομάδα της Μαρίας Μπακρατσά μπήκε πιο δυναμικά στον τελικό. Ο Φοίβος Μελισσίων άνοιξε από νωρίς τη διαφορά στο πρώτο σετ και έβαλε πίεση στην πλευρά του Μαρκόπουλου. Με 25-9 η ομάδα από τα Μελίσσια πήρε εύκολα το προβάδισμα στα σετ.

Στο δεύτερο το Μαρκόπουλο είχε καλύτερο ξεκίνημα και δεν άφησε το Φοίβο να ξεφύγει στο σκορ. Η Έλενα Κανελλοπούλου είδε τις αθλήτριές της να αποδίδουν καλύτερα και να πιέζουν αρκετά από το σερβίς και την επίθεσή τους. Παρόλα αυτά μετά τα μισά του σετ ο Φοίβος ανέκαμψε και με μεγάλο σερί πήρε το προβάδισμα και το σετ με 25-18 και έκαναν το 2-0.

Στο τρίτο σετ είχαμε μεγάλη κόντρα, Το Μαρκόπουλο ήταν μαχητικό,πάλεψε και έμεινε κοντά στο σκορ κάτι που όμως δεν ήταν αρκετό για να πάρει το σετ. Ο Φοίβος Μελισσίων είχε τις λύσεις  και κατάφερε με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό να επικρατήσει στις λεπτομέρειες με  25-21 και 3-0.

.Πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού αναδείχθηκε η Ειρήνη Καντιάνη, ακραία του Φοίβου Μελισσίων.

Στον αγώνα για την τρίτη θέση ο Παναθηναϊκός επικράτησε των Νέων Βύρωνος με 3-1. Έτσι, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τους Νέους Βύρωνος να τερματίζουν στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.


 Την απονομή στην πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού Ειρήνη Καντιάνη πραγματοποίησε ο κ.Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος Ομοσπονδιακός Προπονητής ΕΟΠΕ, ο οποίος βράβευσε επίσης την ομάδα των Νέων Βύρωνα και του Μαρκόπουλου.

 Τις απονομές στη νικήτρια ομάδα του Φοίβου Μελισσίων και στον τρίτο Παναθηναϊκό  πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης.

Ημιτελικοί

ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΟ Νέοι Βύρωνος  3-0(25-16,25-10,25-19)

ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος" - Παναθηναϊκός ΑΟ   3-1 (20-25,28-26,25-15,27-25)

Αγώνας χάλκινου μεταλλίου

ΑΟ Νέοι Βύρωνος - Παναθηναϊκός ΑΟ  1-3 12-25,26-24,15-25,10-25)

Τελικός

ΑΟ Μαρκοπούλου - ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος"  0-3(9-25,18-25,21-25)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ