1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2024 18:44

Β εθνική Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ: Παραίτηση 'Εφη Μαρτσουκάκη απο τη Δεξαμενή, ανανέωση με Στέφανο Πολύζο

Αλλαγή είχαμε στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Δεξαμενής στην Β’ εθνική ΕΣΠΑΑΑ. Η εντός έδρας απώλεια του δεύτερου σερί τίτλου της κατηγορίας από τον Φοίβο Μελισσίων, και η διαφορά φιλοσοφίας με την διοίκηση του συλλόγου για τη νέα σεζόν, έφεραν την παραίτηση της Έφης Μαρτσουκάκη και των συνεργατών της, από τον πάγκο του ΑΟΔΜ, ύστερα απο τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση του ΑΟΔΜ για τα τρία χρόνια συνεργασίας των δύο πλευρών που ειχε απολογισμό μία άνοδο από την Τοπική κατηγορία, ένα κύπελλο και δύο δεύτερες θέσεις αναφέρει:

«Ο ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με την προπονήτρια Μαρτσουκάκη Έφη.Το ΔΣ του συλλόγου έκανε αποδεκτή την παραίτηση της προπονήτριας Μαρτσουκακη Έφη.

Στα τρία αυτά χρόνια η ομάδα μας ανέβηκε στην Β εθνική, στην οποία αν και νεοφώτιστη, πρωταγωνίστησε στη συμμετοχή της στα δύο επόμενα χρόνια. Επίσης κατακτήσαμε και ένα κύπελλο. Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε καλή πορεία κι επιτυχίες στην προπονητική της καριέρα.»

 Επίσης ο ΑΟΔΜ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Πολύζο στις αναπτυξιακές ομάδες:

«Ο Α.Ο.Δεξαμενής Μεταμόρφωσης ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον προπονητή Στέφανο Πολύζο.

Ο Στέφανος είναι ο άνθρωπος ο οποίος άλλαξε την ροτα του συλλόγου και με την δουλειά του και τις επιτυχίες του στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου, έχει καταφέρει ο σύλλογος να συγκαταλέγετε στους καλύτερους σε αυτές τις ηλικίες. Με την δουλειά του αυτή εξελίσσονται οι αθλητριες και κάθε χρόνο πλαισιώνουν το τμήμα των γυναικών με μεγάλη επιτυχία.

Στέφανε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ και καλή πορεία στην συνέχεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ