1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2017 21:34

Pre league: Για το σερί ΑΕΚ, Ηλυσιακός, Θέτις Βούλας

Πέμπτη στροφή στο πρωτάθλημα της Pre league γυναικών με το μεγαλο ματς να απουσιάζει.
Οι πρωτοπόροι ΑΕΚ και Ηλυσιακός (Κυριακή) υποδέχονται στις έδρες τους, ΖΑΟΝ και Λαμία αντίστοιχα με στόχο να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους. Πιο εύκολη αποστολή για την τρίτη επίσης αήττητη Θέτιδα που αγωνίζεται στην Πάτρα με τον ουραγό Απόλλωνα και περιμένει "στραβοπάτημα" των πρωτοπόρων για να περάσει στην κορυφή.

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Πανιώνιος με αντίπαλο τα μαχητικά Βριλήσσια μετά την ήττα στην Κρήτη ενώ η Πετρούπολη θα επιδιώξει πάση θυσία την πρώτη της νίκη με αντίπαλο τον ανεβασμένο Μεσσαρά που μια εβδομάδα πριν, επικράτησε του Πανιωνίου.

Τέλος στη Θεσσαλονίκη η δυνατή ΧΑΝΘ που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εντός έδρας υποδέχεται το Αιγάλεω με στόχο το τρίποντο που θα τη βοηθήσει να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση. Από την άλλη το «Σίτι» μετά το δύσκολο πρόγραμμα της αρχής, στοχεύει στη δεύτερη σερί νίκη της σεζόν με στόχο την συνέχιση της ανοδικής του πορείας.

 

Σάββατο 11/11 

Σχολ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.45            ΑΕΚ Αθηνών - Ζηρίνειος ΑΟΝ                Λιδωρικιώτη-Λιάκου Ταλάρου 

Ν. Σμύρνης 19.00 ΓΣ                         Πανιώνιος - ΦΟ Βριλησσίων                  Μαριδάκης-Καπάνταης Μυλωνά 

Απόλλωνα 20.00                                 ΑΣΠ Απόλλων - ΑΣΠ Θέτις                        Γκόλφης-Λιναρδάτος Δανιά

Ν. Παξιμαδάς 16.30                          ΓΣ Πετρούπολης - ΓΑΣ Μεσσαράς                 Νικολόπουλος-Γεωργάκη Χάλκου 

Κυριακή 12/11 

Ιλισσίων 17.30                              ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΟ Λαμίας 2013                     Ράντσιου-Οικονόμου Μ. Ακαρέπη 

Μ. Τσικίνας 16.30                          ΧΑΝΘ - ΑΟ Αιγάλεω                                            Μαυρίδης-Σταυριανίδης Κουμπλή 

Βαθμολογία (4 αγώνες)

ΑΕΚ 12-0 12 β

Ηλυσιακός 12-1 12

Θέτιδα 12-3   11

Πανιώνιος 10-5 8

ΖΑΟΝ     10-7   8

ΓΑΣ Μεσσαράς 6-8 6

ΑΟ Λαμίας 7-9     5

Αιγάλεω 5-10       4

Βριλήσσια 5-11  2

ΧΑΝΘ 3-11   2

ΓΣ Πετρούπολης 1 3-12

Απολλων Πατρών 1 4-12

Σχετικά άρθρα

  • Ανανέωσε για δεύτερη χρόνια με τον ΖΑΟΝ η Αφροδίτη Κάβουρα
    Για δεύτερη χρονιά θα συνεχίσει στο ΖΑΟΝ η Αφροδίτη Κάβουρα. Η 25 χρονη ακραία (1μ75) που πέρυσι ήταν καθοριστική για την κατάληψη της πέμπτης θέσης της ομάδας του Ζηρίνειου, και τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου της Πρι Λιγκ, συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας με τη διοίκηση για ένα χρόνο ακόμη.
  • Βριλήσσια: Υπεροπλία στο φιλέ με «πύργο ελέγχου» Δέσποινα Λαμπριανίδου
    Μια από τις ψηλότερες ομάδες της νέας Πρι Λιγκ θα είναι τη νέα χρονιά τα Βριλήσσια, καθώς απέκτησαν την Δέσποινα Λαμπριανίδου από την Ελπίδα Αμπελοκήπων
  • Βριλήσσια: Πλεονέκτημα στο κέντρο με Άννα Μαρία Καλλή
    Νέα μεταγραφική ενίσχυση για τα Βριλήσσια με την Αννα Μαρία Καλλή. Η ομάδα των βορείων προαστίων που κτίζει σταθερά ένα πολύ δυνατό ρόστερ, το οποίο τη βάζει πλέον στους διεκδικητές ανόδου στη νέα Πρι Λιγκ, συμφώνησε με την 25 χρονη κεντρική (1μ85), δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό κέντρο.
  • Στον πάγκο του ΖΑΟΝ ο Μπάμπης Μυτσκίδης
     Στον πάγκο του ΖΑΟΝ θα συνεχίσει ο Μπάμπης Μυτσκίδης. Ο πρώην Μεσσήνιος προπονητής έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας της Ζηρινείου και ήδη ξεκίνησε τις επαφές με διάφορες παίκτριες για την στελέχωση του ρόστερ για το νέο πρωτάθλημα ττης Πρι Λιγκ 2024-25.
  • Συνεχίζει στον Πανιώνιο η Άνα Τιέμι Τακαγκούι
    Την φανέλα του Πανιωνίου και τη νέα σεζόν στη Volley Legue Γυναικών θα συνεχίζει να φοράει η πανύψηλη (1μ90) Βραζιλιάνα πασαδόρο, Άνα Τιέμι Τακαγκούι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ