1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2024 23:46

Βριλήσσια: Υπεροπλία στο φιλέ με «πύργο ελέγχου» Δέσποινα Λαμπριανίδου

Μια από τις ψηλότερες ομάδες της νέας Πρι Λιγκ θα είναι τη νέα χρονιά τα Βριλήσσια, καθώς απέκτησαν την Δέσποινα Λαμπριανίδου από την Ελπίδα Αμπελοκήπων

και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μαςΟ νέος «πύργος ελέγχου» της ομάδας των βορείων προαστίων, είναι 20 χρονών, εχει ύψος 1μ94 και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής. Με την προσθήκη της το κέντρο των Βριλησσίων αποκτάει σημαντική υπεροπλία στο φιλέ, καθώς ψηλώνει εντυπωσιακά και δυναμώνει στο μπλοκ.

Για την Κοζανίτισα αθλήτρια που ενισχύει την «αεροπορία» της ομάδας του Κώστα Λιώση, η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει στην ανακοίνωση της:

«Ο ΦΟ Βριλησσίων ανακοινώνει την απόκτηση της Δέσποινας Λαμπριανίδου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθεια της για διάκριση στη νέα Pre League της σεζόν 2024-25.

  Η Λαμπριάνίδου γεννήθηκε στις 9/2/ 2004, βλέπει τον κόσμο από τα 1,μ.94 και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής. Ξεκίνησε τον βόλεϊ στο ΓΣ Κοζάνης και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2019. Στην συνέχεια μετακινήθηκε στον Άρη, με τον οποίο αγωνίστηκε μια τετραετία, ενώ πέρυσι φόρεσε τα πράσινα της Ελπίδας στην Πρι Λιγκ.

Καλωσορίζουμε τη Δέσποινα στην οικογένεια των Βριλησσίων, και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ