1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2024 22:13

Στον Άθλο Ορεστιάδας για δέκατη χρονιά ο Γιάννης Τσολακίδης

Την πρώτη ανανέωση συνεργασίας με τον 19 χρονο Γιάννη Τσολακίδη για τη σεζόν 2024-25 στη Volley League γνωστοποίησε ο Άθλος Ορεστιάδας.

Η ανακοίνωση για τον ταλαντούχο διαγώνιο που επέστρεψε στα γήπεδα του βόλεϊ μετά από ένα οδυνηρό τροχαίο ατύχημα που τον άφησε εκτός δράσης για ένα χρόνο, αναφέρει:

« Η διοίκηση του TΑΑ Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιάννη Τσολακίδη, ενόψει της Volley league 2024-2025.

Ο 19χρονος Ορεστιαδίτης διαγώνιος (1.97μ), που έχασε την περσινή σεζόν λόγω τραυματισμού, είναι πανέτοιμος για τη δυναμική του επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, ενισχύοντας την προσπάθεια διάκρισης του Άθλου μας για 10η συνεχόμενη χρονιά.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη διοίκηση, ο νεαρός μας άσος τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου και την εμπιστοσύνη που έδειξε στην διαδικασία επανένταξης μου μετά τον τραυματισμό μου.  

Έχω επανέλθει πλήρως και νοιώθω έτοιμος να αγωνιστώ και πάλι στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Volleyleague. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στους φετινούς της στόχους και παράλληλα να αποκτήσω περισσότερες πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.»

Η οικογένεια του Άθλου καλωσορίζει και πάλι τον Γιάννη στην ενεργό δράση και του εύχεται μια σεζόν, με υγεία και επιτυχίες για τον ίδιο, αλλά και την ομάδα μας.»

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ