1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2012 23:16

«Έπεται και συνέχεια»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετά το πρώτο φετινό «τρίποντο» του Παναθηναϊκού, ο εξ των κορυφαίων της αναμέτρησης (10π. 8/10 επιθέσεις, 2 μπλοκ), Κάσσανδρος Στίγγας, μίλησε στο volleynews.gr για τα στοιχεία που οδήγησαν στην νίκη, αλλά άφησε και υποσχέσεις για ανάλογη συνέχεια.

 

«Δείξαμε ποιος είναι ο πραγματικός Παναθηναϊκός και το κανονικό μας πρόσωπο. Κάναμε κάποιες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα οι οποίες μας βοήθησαν να βρούμε τον ρυθμό μας και από ότι φαίνεται το βγάλαμε και μέσα στο γήπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πρώτη φορά παίξαμε έτσι όπως πραγματικά θέλαμε. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας από την  αρχή και εύχομαι να συνεχίσει έτσι η πορεία του Παναθηναϊκού. Μας βοήθησαν οι πληροφορίες του προπονητή μας στο να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο μπλοκ γιατί γνωρίζαμε την απουσία του Αρμενάκη και ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαζόταν αλλιώς και προσαρμοστήκαμε σε αυτά τα στοιχεία και φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Επεται συνέχεια γιατί αρχίζουμε να βρίσκουμε το ρυθμό μας και αυτό είναι το κυρίως στοιχείο και πιστεύω ότι αυτό θα το δείξουμε και στην Κηφισιά».

Διαβάστηκε 874 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ