1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2018 14:52

Παναγιώτης Μαρούλης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας»

Την πλήρη ευθύνη για την ήττα από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίυυ, ανέλαβε ο Παναγιωτης Μαρούλης. Ο εμβληματικός προπονητής του Αστέρας Νίκαιας, σχολίασε χαρακτηριστικά:
«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τον βαθμό που πήραμε! Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη της ήττας και ο μόνος υπεύθυνος για αυτή ειμαι εγώ. Τα κορίτσια δούλεψαν στην προπόνηση, προσπάθησαν μέσα στο γήπεδο αλλά δεν καταφέραμε να έχουμε σταθερή απόδοση και για αυτό ο μόνος που έχει την ευθύνη, είμαι εγω (!)

Τα κορίτσια είναι ταλαντούχα, και μπορούν να παίξουν πολύ καλό βόλεϊ,  όπως έδειξαν στο 1ο και 3ο σετ ενώ πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Το πρωτάθλημα είναι ίσως το πιο ανταγωνιστικό στα τελευταία 5 χρόνια σίγουρα, και.νομίζω ότι στα play off Θα κριθούν όλα!

Έχω την δυνατότητα να διαθέτω σίγουρα 11-12 αθλήτριες που θα μπορούσαν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε ντέρμπι αυτής της κατηγορίας και πιστεύω ότι μέσα από την προπόνηση και τον ανταγωνισμό σε αυτή την φάση μπορούμε να γίνουμε όλο και καλύτεροι! Συγχαρητήρια στον Θριαμβο και στον κοουτς Αρναουτη που έβγαλε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι την καλύτερη φετινή του απόδοση!

  Τέλος θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον κόσμο μας που ακολουθεί και μας στηρίζει παντού και θα του υποσχεθώ ότι η ομάδα θα γίνει έτσι όπως την θέλουν και την ονειρεύονται»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ