1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2024 12:30

Αμαζόνες: Σκληραίνουν το κέντρο με την παραμονή της Χριστίνας Νικολαϊδη

Την ανανέωση της συνεργασίας με την εξαιρετικά ταλαντούχα διεθνή κεντρική, Χριστίνα Νικολαϊδη ανακοίνωσαν οι Αμαζόνες. Η 18 χρονη (1μ86) που αποτελεί την «προσωποποίηση του πάθους» για την ομάδα της Ν. Ερυθραίας, αναμένεται να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό δίδυμο μπλοκέρ με την ‘Εμιλυ Κωνσταντέλου, στο νέο πρωτάθλημα 2024-25 της Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Νικολαϊδη που ήταν από τις καθοριστικές παίκτριες στην φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ21 νεανίδων ΕΣΠΑΑΑ, και της δεύτερης θέσης στο αντίστοιχο Πανελλήνιο,αναφέρει:

«Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη νεαρή μπλοκέρ Χριστίνα Νικολαΐδη.

Η ταλαντούχα αθλήτρια, η οποία απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και του προπονητικού team, θα συνεχίσει να ενισχύει από το κέντρο την προσπάθεια των Αμαζόνων για διάκριση και τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Δυναμικό “παρών” θα δώσει και στην ομάδα των Νεανίδων, στην οποία πρωταγωνίστησε την προηγούμενη αθλητική περίοδο, συμβάλλοντας καθοριστικά στην κατάκτηση της 2ης θέσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20.

Γεννήθηκε το 2006, έχει ύψος 1,86μ και είναι διεθνής με την εθνική Κορασίδων Κ17.

Ξεκίνησε από τον Ηρακλή Κηφισιάς, ενώ αγωνίστηκε και στην ομάδα του ΑΟ Αιγάλεω.Το Δ.Σ. του Αμαζόνων εύχεται στη Χριστίνα Νικολαϊδη  υγεία και καλή επιτυχία.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ