1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-05-2024 12:04

Αμαζόνες: Υπεροχή στην επίθεση με Άλκηστη Καραφουλίδου

Την πρώτη μεγάλη μεταγραφική κίνηση έκαναν οι Αμαζόνες στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ για την διεκδίκηση της ανόδου και της επιστροφής στη Volley League. Η αρχή έγινε με την απόκτηση της 24 χρονης διαγώνιας (1μ95) ‘Αλκηστης Καραφουλίδου η οποία με τα πλούσια αθλητικά προσόντα της και την μεγάλη έφεση που έχει στο σκοράρισμα, δίνει μεγάλο αβαντάζ και υπεροχή στην επιθετική γραμμή της ομάδας της Ν. Ερυθραίας.

Η ανακοίνωση για την διεθνή διαγώνια που έχει αγωνιστεί σε Πιερικό, Μακεδόνες Αξιού, ΑΟ θήρας, στην Αυστριακή Τιρόλο, στους Πρωταθλητές Πεύκων που τους οδήγησε σε άνοδο στην μεγάλη κατηγορία με αντίπαλο τις Αμαζόνες στα πλέι οφ ανόδου, και πέρυσι στον Απόλλωνα Καλαμάτας αναφέρει:

«Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τη διεθνή επιθετικό Άλκηστη Καραφουλίδου.

Η δεινή σκόρερ εντάχθηκε στο ρόστερ των Αμαζόνων Ν.Ερυθραίας, προκειμένου να αναλάβει δράση από τη θέση της διαγωνίου και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της νέας χρονιάς.

Η 24 χρονη Κατερινιώτισα, με ύψος 1.95, ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Πιερικό όπου και αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2014. Ακολούθησαν 4 χρόνια (2014-2018) στους Μακεδόνες Αξιού, τα 3 εκ των οποίων στη VolleyLeague.

Επόμενος σταθμός ήταν ο Α.Ο. Θήρας στη Σαντορίνη, όπου έπαιξε για δύο χρόνια, 2018-2020, και στη συνέχεια οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, 2020-2021.

Την περίοδο 2021-2022 συμμετείχε στην Αυστριακή Tirol Volleyball Club,ενώ τη σεζόν 2022-2023 επέστρεψε στην ομάδα των Πεύκων.

Έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες κορασίδων, νεανίδων και γυναικών.

Το Δ.Σ. του Αμαζόνων εύχεται στην Άλκηστη Καραφουλίδου υγεία και καλή επιτυχία.»

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ