1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2024 23:40

Ανανέωσε με Τζέσικα Ανγκούλο ο Ηρακλής Κηφισιάς

Για δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει να καρφώνει στον Ηρακλή Κηφισιάς η Jessica Angulo. Η πολύπειρη Κολομβιανή διαγώνια "μπόμπερ" (1μ87) και πρώτη σκόρερ στην Α2, συμφώνησε για την παραμονή της στο σύλλογο μας , και για τη σεζόν 2024-25 στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ

Να υπενθυμίσουμε ότι η Jessica έχει αγωνιστεί σ το παρελθόν στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Απολλώνιο, Valle Cali, Aνόρθωση, Απόλλωνα Λεμεσού και Ενωση Βύρωνα ενώ πέρυσι ξαναφόρεσε την φανέλα της ομάδας μας μετα τη σεζόν 2006-2007.

«Η διοίκηση του Ηρακλή Κηφισιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την Jessica Angulo για τη σεζόν 2024-25 και στην κατηγορία της Pre League.

Στην πρώτη δήλωση της για την παραμονή της στο σύλλογο και την επόμενη σεζόν ανέφερε : «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω στην οικογένεια του Ηρακλή Κηφισιάς, ομάδα με την οποία με δένουν μεγάλες επιτυχίες. Πέρυσι είχαμε μια πολύ καλή χρονιά όπου πήραμε αήττητες το πρωτάθλημα και δίκαια κερδίσαμε την άνοδο μας στην Pre League. Εύχομαι και η νέα σεζόν να είναι επίσης επιτυχημένα και να έχουμε υγεία.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ