1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-05-2024 20:19

Πρι Λιγκ: Και τη νέα χρονιά «μαέστρος» στον Ηρακλή Κηφισιάς η Ελένη Κοντούδη

Στον Ηρακλή Κηφισιάς θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά η Ελένη Κοντούδη. Η 22 χρονη (1μ73) ταλαντούχα πασαδόρο μετά από μια εκπληκτική σεζόν, όπου καθοδήγησε με τρομερή ωριμότητα και μαεστρία τον σύλλογο των βορείων προαστίων σε αήττητο πρωτάθλημα στην Ά ζώνη της Α2 γυναικών, και άνοδο στην Pre League, συμφώνησε με την διοίκηση για την ανανέωση της παραμονής της και τη νέα χρονιά 2024-25.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κοντούδη ξεκίνησε το βολεϊ από τις ακαδημίες του Ηρακλή Κηφισιάς (2014-15) ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Αιγάλεω, Βριλήσσια, ΑΟ Θήρας, Ιωνικό Νίκαιας.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Κηφισιάς αναφέρει για τη συνεργασία με την Κοντούδη:

« Η διοίκηση του Ηρακλή Κηφισιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη ανανέωση της συνεργασίας με την πασαδόρο, Ελένη Κοντούδη. για τη σεζόν 2024-25.

Ευχόμαστε στην Ελένη υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ιστορικής μας ομάδας.»

Με τη σειρά της η Κοντούδη υποστήριξε για την ανανέωση της:

«Χαίρομαι πολύ που ανανέωσα με τον Ηρακλή για την επόμενη σεζόν. Πέρσι είχαμε μια πολύ καλή πορεία κατακτώντας αήττητες το πρωτάθλημα και την άνοδο στη pre league.

Εύχομαι τη νέα σεζον να έχουμε υγεία και να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ