1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-01-2023 19:32

Δημήτρης Ιακωβάκης: «Μυστικό της πορείας των Πεύκων το οικογενειακό κλίμα»

Eντυπωσιακή πορεία εχει η ομάδα των Πρωταθλητών Πεύκων στην φετινή Πρι Λιγκ γυναικών. Δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρώτου γύρου, η ομάδα της Θεσσαλονίκης με «σπασμένα φρένα» έχει παρασύρει οποιονδήποτε αντίπαλο βρέθηκε στο διάβα του, με αποτέλεσμα ένα εκπληκτικό σερί 10 νικών και πρωτιά κορυφής με 29 πόντους και 30-5 σετ.

Για την το φετινό «τέλειο δεκάρι» των Πεύκων, η ψυχή της ομάδας και τιμ μανατζερ του συλλόγου, Δημήτρης Ιακωβάκης, σχολίασε στην σελίδα του συλλόγου: «Το μυστικό μας είναι το οικογενειακό κλίμα.

Όλοι διοίκηση, προπονητικό τιμ και οι αθλήτριες, είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας και ο ένας στηρίζει τον άλλο. Αυτό το οικογενειακό δέσιμο μαζί με την καλή οργάνωση και το σπουδαίο ρόστερ που διαθέτουμε και συνδυάζει εμπειρία και ταλέντο, βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και στα θετικά αποτελέσματα που φέρνουμε.»

Για το αν μπορούν τα Πεύκα να κρατήσουν το βαθμολογικό προβάδισμα που έχουν μέχρι το τέλος και να πάρουν το απευθείας εισιτήριο για τη Volley Leαgue, ο κ. Ιακωβάκης τόνισε: « Αυτή την εποχή είμαι ο πιο χαρούμενος έφορος της κατηγορίας εξαιτίας της σπουδαία πορείας που έχουν πετύχει οι αθλήτριες και ο προπονητής μας, ο Γιάννης Χαριτωνίδης.

Σίγουρα ο μεγάλος στόχος μας είναι να κερδίσουμε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, κάτι που χάσαμε πέρυσι στους ημιτελικούς των πλέι οφ. Έχουμε ένα καλό προβάδισμα, αλλά κρατάμε την «μπάλα χαμηλά».

Μπορεί να κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο γύρο και να κερδίσαμε όλα τα ματς που δώσαμε, όπως και τα σημαντικά ντέρμπι με τις ομάδες της τετράδας στην έδρα μας, αλλά ακόμη έχουμε πολύ δρόμο και δεν έχει κριθεί τίποτα.

Μας περιμένει ένας ακόμη πιο δυνατός δεύτερος γύρος με όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας, και χρειάζεται να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα, πάθος και θέληση για να παραμείνουμε στην κορυφή, και να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ