1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2013 19:48

«Την... είχαμε, αλλά κάναμε πάρα πολλά λάθη»

Νακόν Ρατσασίμα, Ταϊλάνδη - Αποστολή ΠΣΑΤ: Παναγιώτης Κουμάνταρος
«Σκασμένες» ήταν οι διεθνείς μετά την αναμέτρηση με τη Σερβία, καθώς είχαν συνειδητοποιήσει ότι έχασαν μοναδική ευκαιρία για να φέρουν την Εθνική στην ύψιστη διάκριση που έχει γνωρίσει ποτέ ελληνική γυναικεία ομάδα βόλεϊ: στα προημιτελικά ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.




Η Σερβία έκανε πολλά λάθη, έχασε αρκετά σερβίς, η υποδοχή της έπασχε μονίμως και μόνο η Μπόσκοβιτς την κρατούσε «ζωντανή», αλλά τα κορίτσια του Δημήτρη Φλώρου δεν κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν το «σφίξιμο» των αντιπάλων τους και να τις ρίξουν στο καναβάτσο.

«Κάναμε πάρα πολλά λάθη και δεν καταφέραμε να κλείσουμε τη διαγώνιά τους, που από το πρώτο σετ και ύστερα ουσιαστικά έπαιζε μόνη της. Εκεί, νομίζω, κρίθηκε το αποτέλεσμα», δήλωσε η αρχηγός της ομάδας, Όλγα Στράντζαλη. «Νομίζω όμως ότι αυτή την ομάδα την ΄΄είχαμε΄΄, δεν ήταν ομάδα που δεν παιζόταν. Τώρα βλέπουμε μπροστά και θα προσπαθήσουμε για όσο ψηλότερα μπορούμε», πρόσθεσε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ