1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2024 00:22

VNL: «Σαμουράϊ» Νισίντα «πλήγωσε» τη Σλοβενία με 3-1 και της έσπασε το αήττητο (vd)

Οι «σαμουράϊ» της Ιαπωνίας κατάφεραν να «πληγώσουν» τη Σλοβενία με 3-1 (25-23, 19-25, 26-24, 25-21) στην έβδομη αγωνιστική του VNL και την υποχρέωσαν στην πρώτη της ήττα στον όμιλο της Φουκουόκα.

Μορφή των γηπεδούχων ο φοβερός Νίσιντα με 26 πόντους ενώ και ο Στέρν ο διαγώνιος του Ολυμπιακού για μια ακόμη αγωνιστική ήταν εκπληκτικός με 27 πόντους και 59% στην επίθεση.

Η ήττα της Σλοβενίας ήταν ανώδυνη αφου την Κυριακή αντιμετωπίζει στο φινάλε του ομίλου την Βουλγαρία και την μεθεπόμενη εβδομάδα, η τελική φάση οπου θα δώσει 4 εισιτήρια για το Παρίσι, μεταφέρεται στην Λουμπλιάνα.

Από την νικήτρια Ιαπωνία που ηταν εξαιρετική στο σερβίς και έβγαλε μεγάλες άμυνες, ο Τακαχάσι είχε 16 πόντους και ο Ισικάγουα 12 ενώ από την Σλοβενία που λύγισε από την πίεση των γηπεδούχων και την κόπωση, εκτός Στέρν, ο κεντρικός Παγένκ είχε 8 ενώ ο Τσέμπουλι 12 και ο Ούρναουτ 13.

Δείτε τα hilight του σπουδαίου ματς, όπου ξεχωριζει το εκπληκτικό ατομικό μπλοκ του Παγένκ με το ένα χέρι στον Ιαπωνα ακραίο Γιαμαούτσι

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ