1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2024 15:06

Φοίβος Μελισσίων: Με Στέλιο Ατσιδαύτη και Δημήτρη Γιαμαλή συνεχίζει στην Α2 Γυναικών

Με τον Στέλιο Ατσιδαύτη στον πάγκο θα πορευτεί και στην Α2 Γυναικών ο Φοίβος. Ο αναμορφωτής και πολύπειρος τεχνικός συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου των Μελισσίων για την ανανέωση της συνεργασίας τους, μετά το περυσινό νταμπλ στην ΕΣΠΑΑΑ, αλλά και την αήττητη άνοδο στο τουρνουά των Χανίων τον περασμένο Μάιο.

Στο προπονητικό τιμ θα παραμείνει και ο προπονητής- στατιστικολόγος της ομάδας, Δημήτρης Γιαμαλής.

Η σχετική ανακοίνωση του νεοφώτιστου συλλόγου αναφέρει:«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας της γυναικείας μας ομάδας, που θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α2 Κατηγορία , με τον προπονητή Στέλιο Ατσιδαύτη και με τον βοηθό του Δημητρη Γιαμαλή, ο οποίος εκτελεί και καθήκοντα του στατιστικολόγου του συλλόγου μας

!Η άκρως επιτυχημένη χρόνια , η άμεση ανταπόκριση και η αξιοπρεπέστατη συμβολή και των δυο για την κατάκτηση του Κυπέλλου , του Πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής Γυναικών και της Ανόδου στην Α2 Κατηγορία, μας οδήγησε στην ανανέωση της εμπιστοσύνης για 2η συνεχόμενη χρονιά με τον Στέλιο & τον Δημήτρη !

Τους ευχόμαστε καλή αρχή στην νέα κατηγορία και καλή αγωνιστική χρόνια , συνεχίζοντας τις επιτυχίες και την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας μαζί !»

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ