1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-10-2013 12:39

Ο ΟΠΕΡ μπαίνει στα δύσκολα

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Xρήσιμα συμπεράσματα, το δίχως άλλο, αποκόμισε ο προπονητής του ΟΠΕΡ στους άνδρες του βόλεϊ Γιώργος Μπουρμπάκης. Η ρεθυμνιώτικη ομάδα έδωσε δύο φιλικούς αγώνες σε διάστημα τριών ημερών απέναντι στον ΟΦΗ και παρ’ ότι έχασε αμφότερες με 3-0 σετ, παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα.
του Δημήτρη Τζαγκαράκη

Ο πρώτος ο αγώνας (δόθηκε το περασμένο Σάββατο στο Ηράκλειο), διεξήχθη με τον ΟΠΕΡ να προβληματίζει, ενώ ο δεύτερος (έγινε τη Δευτέρα) άφησε αισιόδοξα μηνύματα.
 
Ο ΟΠΕΡ έδειξε κατάτι αλλαγμένος προς το καλύτερο και γι’ αυτό υπάρχουν δύο λόγοι.
 
Ο ένας έχει να κάνει με το γεγονός ότι ΟΠΕΡ αντιμετώπισε μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου που διεκδικεί άνοδο και ο άλλος ότι, στο επαναληπτικό ματς που διεξήχθη στο Ρέθυμνο, ο Χανιώτης προπονητής είχε στη διάθεσή του κάποιους βασικούς παίκτες παραπάνω. Αυτά τα ματς ήταν τα τελευταία τεστ για τους κυανοκίτρινους πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο, με πρώτη αποστολή στα Ταταύλα.
 
Η σύνθεση του ΟΠΕΡ στον πρώτο αγώνα με τον ΟΦΗ: Παπαδάκης, Ξυλούρης, Μαρκίδης, Κουτρουμπάκης, Ταταράκης, Βενιανάκης (λίμπερο Καραμιχάλης), Διαμαντάκης, Μονιάκης, Μπονατάκης, Μαστοράκης.
Η σύνθεση του ΟΠΕΡ στον δεύτερο αγώνα με τον ΟΦΗ: Παπαδάκης, Μονιάκης, Κουτρουμπάκης, Μαρκίδης, Χνάρης. Λαδάκης, Λ Καραμιχάλης, (Γεωργακόπουλος, Διαμαντάκης).
 
Μπουρμπάκης: «Μπορούμε να φτάσουμε εύκολα στο στόχο μας»

Ο Γιώργος Μπουρμπάκης μίλησε στα «Ρ.Ν.» για την εικόνα που αντίκρισε στα δύο ματς και εξηγεί γιατί έμεινε ευχαριστημένος.
 
«Στο ματς του Σαββάτου δεν είχαμε καλή αγωνιστική παρουσία των βασικών μας στελεχών. Αυτά που θέλαμε στο φιλικό, δεν τα κάναμε, εν αντιθέσει με το ματς της Δευτέρας όπου ήμασταν πλήρεις. Μπορεί και στα δύο ματς να χάσαμε με 3-0 σετ όμως, εδώ θα πρέπει  να ξέρει ο κόσμος ότι, παίζαμε με μια ομάδα που πάει για την άνοδο. Χαρακτηριστικά σας αναφέρω ότι, το μπάτζετ είναι εξαπλάσιο του δικού μας.
 
Στο δεύτερο ματς μπορώ να πω ότι ήμασταν πολύ καλοί. Τα σετ ήταν γεμάτα (22-25, 23-25 και 23-25). Πιστεύω πολύ στα παιδιά. Αν εμείς εξακολουθήσουμε κι έχουμε την πρόοδο όπως όλο αυτό το διάστημα, θεωρώ ότι θα φτάσουμε εύκολα στο στόχο μας που δεν είναι άλλη από την παραμονή.
 
Γενικότερα όμως, είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά κι από την προσπάθεια που καταβάλλουν μέχρι σήμερα».
 
«Υψηλό δείκτη δυσκολίας ο α’ όμιλος»
 
Κατόπιν, ο νεαρός προπονητής των ανδρών του ΟΠΕΡ στάθηκε στο υψηλό επίπεδο των ομάδων που διαθέτει ο α’ όμιλος της Α2.
«Ο όμιλός μας είναι ο πιο δύσκολος από τα προηγούμενο. Επίσης θα πρέπει πούμε ότι το πρωτάθλημα, σε ανταγωνιστικότητα, πλησιάζει στα δεδομένα άλλων χρόνων.
 
Οι ομάδες με εξαίρεση δυο –τρεις όπως είμαστε εμείς που ανεβήκαμε έχοντας ντόπιους παίκτες, είναι πάρα πολύ δυνατές. Ιδίως ο όμιλός μας έχει ομάδες που σχεδόν, όλες τους πέρυσι, κατέληξαν στις πρώτες θέσεις μια και παραδοσιακά πρωταγωνιστούν στην Α2.
 
Ο δείκτης δυσκολίας είναι πολύ υψηλός αλλά και ‘μείς έχουμε τη διάθεση και τις δυνατότητες να τα πάμε καλά. Αυτό το οφείλουμε βέβαια και στη διοίκηση η οποία μας στηρίζει όπως κι ο κόσμος που έχει δείξει ότι διψάει για αγώνες, καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είδε τους άντρες του στην Α2».
 
rethnea.gr
Διαβάστηκε 704 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ