1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-01-2020 16:37

Στον Αίαντα Ευόσμου θα πασάρει η Ελπινίκη Ζωίδου

Στην ομάδα τους Αίαντα θα συνεχίσει την καριέρα της η 19 χρονη ταλαντούχα πασαδόρος, Ελπινίκη Ζωίδου, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τον σύλλογο του Ευόσμου στον δεύτερο γύρο της Volleyleague γυναικών, ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Η Ζωίδου που ανήκει στον Άρη και έχει αγωνιστεί με την φανέλα των «κιτρίνων» στην μεγάλη κατηγορία, φέτος ξεκίνησε στην Πρι Λιγκ με το νεοφώτιστο Βότση.

Η ανακοίνωση του Αίαντα που βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς,για την συνεργασία με την Ζωίδου, αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την Ελπινίκη Ζωίδου στη γυναικεία ομάδα. Η νεαρή αθλήτρια θα βοηθήσει απο τη θέση του πασαδόρου την προσπάθεια των γυναικών στην Α1.Της ευχόμαστε μια καλή και επιτυχημένη χρονιά!»

Το βιογραφικό της Ζωίδου

Η Ζωίδου είναι γεννημένη στις 21 Νοεμβρίου το 2000,έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΑΜΟ Γαλαξίας (2007-2015) και ΑΣ Άρης (2015-2019). Έχει αναδειχθεί καλύτερη πασαδόρος τόσο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων το 2018,όσο και των κορασίδων το 2017.Παράλληλα,βγήκε και MVP του Final Four κορασίδων της ΕΠΕΣΘ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ