1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-11-2013 19:24

Τα συγχαρητήρια του Οικονόμου και η χαμένη ευκαιρία των Μακεδόνων

Ο προπονητής της ΑΕΚ Απόστολος Οικονόμου έδωσε συγχαρητήρια στους Μακεδόνες για την εμφάνιση τους στον αγώνα με την «Ένωση» (δύσκολη νίκη για την ΑΕΚ 3-2 σετ), ενώ ο Μανώλης Σκουλικάρης έκανε λόγο για χαμένη ευκαιρία.
«Συγχαρητήρια στους Μακεδόνες και για την εμφάνισή τους και για τον πόντο που πήρανε. Εμείς σήμερα χάσαμε έναν πόντο, αλλά κερδίσαμε δύο παίκτριες, την Τοτσίδου και τη Γιόσοβιτς. Είναι το πέμπτο ματς που παίζουμε σε δύο εβδομάδες και οι αθλήτριες δεν είναι ρομπότ. Ευτυχώς που ήταν και αυτά τα δύο κορίτσια και ξεκούρασαν τις βασικές. Η Γιόσοβιτς είναι στο 50%, αλλά έπρεπε να μπει. Η Φερνάντεζ πιστεύω από την Κυριακή θα μπει», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου.

Ο προπονητής των Μακεδόνων Μανώλης Σκουλικάρης είπε: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για την έκπληξη. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που έπαιξαν δεύτερο σερί δύσκολο παιχνίδι. Πίστευα πως μπορούσαμε να κάνουμε τη ζημιά στην ΑΕΚ γιατί προερχόταν από δύσκολο παιχνίδι και έχει και τραυματισμούς, αλλά μέτρησε η εμπειρία τους. Εμείς τώρα έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Μαρκόπουλο και καλούμαστε να πάρουμε δυνάμεις για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ